Monday, July 12, 2010

Hari Keluarga..kali ni kita ke Bukit Cherakah

Berakhir sudah la hari keluarga kami dan kali ni yg special nyer sbb penginapan ditaja oleh Bang Chaq tp mcm biasa bab makan2 duit dari collection adik beradik.  Pemilihan tempat pun Bg Chaq la buat kat Bukit Cherakah, Shah Alam yg dulunya dipanggil Bukit Cahaya Seri Alam.

Meriah sungguh dengan macam2 gelagat maklumlah ramai tuu..yg paling hebat bila sekumpulan monyet boleh pulak buka bekas susu Acha dan seluk susu tepung tu..mentang2 la kami tinggalkan kejap sbb nk discuss pasal acara dan depa ni dengan berani tuju kat susu tu..huhu so kena la buang susu tu takut ada kuman..monyet dihutan disusukan anak kelaparan haha.  Kesian Acha but she is a good girl ◔◡◔

Seperti biasa keluarga cheq la yang paling banyak dapat hadiah..ngeh ngehh



sesi bergambar tp sayang en sponsor dan family dh balik malam tadi

cer tengok anak sapa tak nii..hehe cheeky Acha dgn handsome cousin Aqil





Kita jumpa kat next family day naa

Di Kampung Idaman, kita boleh menginap di rumah-rumah tradisional yang menarik senibinanya yang unik mampu menarik perhatian pengunjung. Setiap rumah yang terdapat di sini mewakili negeri-negeri yang terdapat di Malaysia.