Tuesday, October 19, 2010

TeNsIoNNNN

Memang dah agak hari 19.10.10 pun x kan dapat net connection seperti semalam dek kerana TM baru nak tarik kabel dari area Jusco.  Kabel yg sedia ada exceed 5km jadi sebab tu asyik do down jer.  Bak kata Ismail the technician tu akan ambil masa paling cepat tis week dan selewat2nya 2 weeks...arghhhhh sadis giler tahap gaban ni.

Then run out for short while to AR for extension..nasib baik boleh if not..warghhhhh.

Back to ofis to settle kan kerja coz Bos suruh register untuk P1WiMax.  Seems ok with RM100 needed to be transfer as deposit (refundable) but apa2 pun tunggu Boss transfer la if not sowyyyyy den dah lotih guno duit sendiri.  Apa lah malang nasib..

The pathetic part is the girls kat ofis siap bawak broadband mereka sendiri...malu ahhhh sebab tanpa internet x leh la nak antar tu dan ini. X tau ler apa yg depa dok mengata...nasiblah.  Terpaksa tanggung kenyataan dan kebenaran walaupun parah..

Dahlah si Anto baru TT payment ari ni 19.10.10 dan x tau bila ari nak clear utk claim my pay...mmg terasa sangat bodoh yang amat sangat. Kalau ikut hati mau ku sumpah DF tu tapi buat apa menambah dosa pada dosa yang sedia ada.  Apa2 pun terasa malu plak pada staff2 kat ofis tu dan another thing is I dont have anyone to talk too!!!  Being an Operation Manager mmg mcm2 kena tanggung sendiri dan makan hati.

Wish I have shoulder to cry..teman untuk bual bicara dan melepaskan bebanan tapi x think ada yang faham seperti mana my great parents...terima kasih mak dan abah! love you both so much..muahhhh
Iesha with my beloved parents..Tok Abah dan Tok Mak.  Girl ni x kalah in pose..hihihi

Iesha with Tok Mak