Thursday, January 13, 2011

Blackberry..the target 2011



Last week waktu gi reformat/upgrade my Curve kat Celcom, I terus terjatuh cinta pada Bold3.  Memang mantap! and wish I have $$$ to buy dan sampai ke hari ni masih terbayang2 terngiang2 betapa hebatnya my smartphone idamanku..huhuhu.  


Celcom being the seller/distributor for Blackberry sememangnya memberi pakej yang amat menarik tapi aku masih ada contract with my Curve dan apa2 pun aku masih boleh beli the unit BB Bold3 9700 yang berharga hanya .. RM1,888.00 huihhh banyak tu tapi target is always the target lorr

It's a new year! Have an awesome deal with #CelcomEveryone where you can own the smart phone you've been going gaga over. 

Klik untuk more info.http://www.churpchurp.com/LeyRaHamid/share/celcomeveryonesale-discounts

Dapat salah satu dari specs kat bawah ni dah kira superb giler! Tungguuu

BlackBerry® Bold™ 9780Smartphone
BlackBerry® 6 OS,512 MB onboard memory,
2GB media card, 5 MP camera
Support for HSDPA, UMTS and EDGE networks

******************************************************
BlackBerry® Bold™ 9700 Smartphone
256 MB onboard memory, 2 GB media card
Optical trackpad
Support for HSDPA, UMTS® and EDGE networks

*****************************************************************
BlackBerry® Bold™ 9000 Smartphone
128 MB onboard memory,
1 GB internal media memory, Trackball
Support for HSDPA, UMTS and EDGE networks


Sesambil dok tunggu the technician membuat upgrading aku melayan gak Samsung Galaxy - Celcom GREAT SALE is back and it's bringing you the best deals ever! Head over to #CelcomGreatSale today!  

Klik sini for info
http://www.churpchurp.com/LeyRaHamid/share/celcom-greatsaletokens yang canggih tu..memangnyer superb giler..lebih superb dari iPad yang ku idamkan yang menjadi satu lagi target sales for this year ..hehehehe.  Malang sekali the promoter tu tak tau the exact price sebab promoter yg pakar tu tiada di counter..tanya jer!
samsung galaxy tab
Samsung Galaxy Tab



The Samsung Galaxy Tab is sleek, sexy and fabulous to work on. The touch- screen responds exceptionally well to every tap, swipe or scroll. The Android platform and a super 1 GHz cortex processor add zing to the tablet. Samsung has bundled lots of cool applications on its 16 GB memory—with the option to download more from the online store. Other tabs also have these features but it is the 3 MP camera of the Galaxy—which records HD videos—that puts it ahead of them.

Apa2 pun 2011 adalah tahun yang akan menyinari kehidupan ku dan Blackberry Bold sebagai salah satu misi ku..Insyallah