Saturday, July 14, 2012

Post blog melalui Android

Wah cam best nyer tanpa menggunakan desktop atau laptop ahirnya berjaya mengupdate blogku yg sekian lama dipinggirkan dek kerana kesibukan kerja,,,,,jom layan
Dah lama atau pasal blogging update guna Android nih tapi kesempatan tu amat terbatas. Sementara menanti Darling Hubby boleh lah kita blogging sambil ditemani gadget terbaruku,,,,,Blackberry Bold5 yang sangat hebat!!

Sesungguhnya blogging guna Android ni tak ler berapa syiok sebab tak colourful macam guna laptop atau desktop dan tsk boleh selangseli dengan skodeng blog lain atau memang aku ni ketinggalan zaman·····hahaha malu sungguh kalau sesungguhnya aku outdated¡
En D`hubby pun baru sampai dan nengok kita tak tidor lagi lapar pulak katanya!:O gamaknya makanan kat Grand Dorsett Subang tak sedap kot,,,,nampak gaya kena masak burger la.
Kiddos semua dah tido. Ish isk nak tido gak la sebab esok nak pegi pasar dan kendian esok En D`hubby kena ke Perlis selama 4 hari jerr. Ehhh boleh bangun ke?  

Selamat pagi dan tumpang lalu