Friday, October 18, 2013

Lovely Text Icon


SmileLovely Text IconSmile

☮ ✈ ♋ 웃 유 ☠ ☯ ♥ ✌ ✖ ☢ ☣ ☤

❖ Σ ⊗ ♒ ♠ Ω ♤ ♣ ♧ ♡ ♦♢♔ ♕ ♚ ♛ ★ ☆ ✮ ✯ ☄ ☾ ☽ ☼ ☀ ☁ ☂ ☃ ☻ ☺ ۞ ۩ ♬ ✄ ✂ ✆ ✉ ✦ ✧ ∞ ♂ ♀ ☿ ❤ ❥ ❦ ❧ ™ ® © ✗ ✘ ⊗ ♒ ▢ ▲ △ ▼ ▽ ◆ ◇ ○ ◎ ● ◯ Δ ◕ ◔ ʊ ϟ ღ 回 ₪ ✓ ✔ ✕ ☥ ☦ ☧ ☨ ☩ ☪ ☫ ☬ ☭ ™©® ¿¡½⅓⅔¼¾ ⅛⅜⅝⅞ ℅№⇨ ❝❞ ∃∧∠ ∨∩⊂ ⊃∪⊥∀ ΞΓɐəɘεβ ɟɥɯɔи ɹʁ яʌʍλ ч ∞ Σ Π

♂ ♀ ♥ ♡ ☜ ☞ ☎ ☏ ⊙ ◎ ☺ ☻ ► ◄ ▧ ▨ ♨ ◐ ◑ ↔ ↕ ▪ ▫ ☼ ♦ ▀ ▄ █ ▌ ▐ ░ ▒▬ ♦ ◊ ◦ ☼ ♠ ♣ ▣ ▤ ▥ ▦ ▩ ◘ ◙ ◈ ♫ ♬ ♪ ♩ ♭ ♪ の ☆ → あ ぃ £ ❤ 。◕‿◕。

≧0≦ o(╥﹏╥)o //(ㄒoㄒ)// {{{(>_<)}}} ™ぷ▂▃▅▆█ ∏卐 ※◤ ◥ ﹏﹋﹌ ∩∈∏ ╰☆╮≠→№←

︵︶︹︺【】〖〗@﹕﹗/ " _ < > `,·。≈{}~ ~() _ -『』√ $ @ * & # ※卐 々∞Ψ ∪∩∈∏ の℡ ぁ §∮〝〞ミ灬ξ№∑⌒ξζω*ㄨ ≮≯ +-×÷﹢﹣±/=∫∮∝ ∞ ∧∨ ∑ ∏ ∥∠ ≌ ∽ ≦ ≧ ≒﹤﹥じ☆

■♀『』◆◣◥▲Ψ ※◤ ◥ →№←㊣∑⌒〖〗@ξζω□∮〓※∴ぷ▂▃▅▆█ ∏卐【】△√ ∩¤々♀♂∞①ㄨ≡↘↙▂▂ ▃ ▄▅ ▆ ▇ █┗┛╰☆╮ ≠ ▂ ▃ ▄ ▅┢┦aΡpy ♡^_^♡ ^_^.......♧♧ ☜♥☞.︻︼─一 ▄︻┻┳═一

◢ ◣ ◥ ◤ ▽ ▧ ▨ ▣ ▤ ▥ ▦ ▩ ◘ ◙ ▓ ▒ ░ Café № @ ㊣ ™ ℡ 凸 の ๑۞๑ ๑۩ﺴ ﺴ۩๑o(‧'''‧)o ❆ べò⊹⊱⋛⋋ ⋌⋚⊰⊹ ⓛⓞⓥⓔ べ ☀ ☼ ☜ ☞ ⊙® ◈ ♦ ◊ ◦ ◇ ◆ εїз

①②③④⑤⑥⑦⑧⑨⑩ ⑪⑫⑬⑭⑮⑯⑰⑱⑲⑳ ⒶⒷⒸⒹⒺⒻ ⒼⒽⒾⒿⓀⓁ ⓂⓃⓄⓅⓆⓇ ⓈⓉⓊⓋⓌⓍ ⓎⓏ ⓐⓑⓒⓓⓔⓕ ⓖⓗⓘⓙⓚⓛ ⓜⓝⓞⓟⓠⓡ ⓢⓣⓤⓥⓦⓧ ⓨⓩ ㊊㊐㊋㊌㊍㊎㊏ ㊐㊑㊒㊓㊔㊕㊖㊗ ㊀㊁㊂㊃㊄㊅㊆ ㊇㊈㊉

❃❂❁❀✿✾✽✼✻✺✹✸✷ ✶✵✴❄❅❆❇❈❉❊❋❖❤❥❦❧⓪๑۩۞۩๑ ♟ ☼ ☀ o O # 【】ψ▓ ► ◄ ▒ ░ ♀♂√ ╮╭ ╯╰ ァ ┱ ┲ ☆ ★ ♫ ♬

【】√ ¤ ∞ ㊝ ≡ ✖ ™ 乀 の♈ ◖◗♋ Café 灬 ≈ ◈Ш ǎ ☃ ☎ ☏ ☺ ☻ ▧ ▨ ♨ ◐ ◑ ♦ ◊◦ ◘ ◙ ♠ ♧ ♣ ▣▤ ▥ ▦ ▩ ๑ ۩ ۞ ▪ ▫ □ ˇ и ζ £⊕℡❣·۰•● ∈

(◡‿◡✿) (◕‿◕✿) (◕〝◕) •.★*... ...*★.• ·*.:。✿✲-·(¯`°.•°•.★* *★ .•°•.°´¯)*¤°•★ •:*´¨`*:•.☆۩ ۞ ۩ ۩ ۞ ۩☆•:*´¨`*:•.

*.:。✿*゚‘゚・✿.。.:* *.:。✿*゚’゚・✿.。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・ ✿.。.:* *.:。✿*゚¨゚✎・✿.。.:* «-(¯`v´¯)«-- ..·.¸¸·´¯`·.¸¸.ஐ ...¤¸¸.·´¯`·.¸·.>>--» «·´`·.(`·.¸ ¸.·´).·´`·»

♡ o┽┊﹎.εїз︷✿‧:﹎。❤‧:❉:‧ .。.:*・❀●•♪.。‧:❉:‧ °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø ミ●﹏☉ミ*∩_∩* ⓛⓞⓥⓔ ╬ ╠ ╣∷ ღ ☃ ❆ £ ∆ Š Õ Ő ő ∞ © ‡ † Ž ஜ ஒ ண இ ஆ ௰

ð å Å Â ª Ä Á À ã Ã ß Ç ç © ¢ d ð Ð ë é ê è í € £ Ë É Ê È ƒ µ ïí î ì ¡ ¦ Ï Í Î Ì ¿ £ ¿ ñ Ñ ø Ø º ° ¤ Õ ๐ O þ Þ ü ú û ù µ Ü Ú Ù -☆-I c O n _ 13-☆-

(Chess)
♔ ♕ ♖ ♗ ♘ ♙ ♚ ♛ ♜ ♝ ♞ ♟

(Zodiac)
♈ ♉ ♊ ♋ ♌ ♍ ♎ ♏ ♐ ♑ ♒ ♓  

(Sign)
☀ ☁ ☂ ☃ ☠ ☢ ☣ ☤ ☥ ☧ ☪ ☫ ☬ ☭ ☮ ☯ ☸ ☽ ☾ ☼ ♠ ♥ ♦ ♣ ♤ ♡ ♢ ♧ ♨

(Face)
ゃōゃ ⊙▂⊙ ⊙0⊙ ⊙︿⊙ ⊙ω⊙ ⊙﹏⊙ ⊙△⊙ ⊙▽⊙
◑▂◐ ◑0◐ ◑︿◐ ◑ω◐ ◑﹏◐ ◑△◐  ◑▽◐
∩▂∩ ∩0∩ ∩︿∩ ∩ω∩ ∩﹏∩ ∩△∩ ∩▽∩
●▂●  ●0●  ●︿●  ●ω●  ●﹏●  ●△●  ●▽●
∪▂∪ ∪0∪ ∪︿∪ ∪ω∪ ∪﹏∪ ∪△∪ ∪▽∪
≧▂≦ ≧0≦ ≧︿≦ ≧ω≦ ≧﹏≦ ≧△≦ ≧▽≦
>▂< >0< >︿< >ω< >﹏< >△< >▽<
╯▂╰ ╯0╰ ╯︿╰ ╯ω╰ ╯﹏╰ ╯△╰ ╯▽╰
+▂+ +0+ +︿+ +ω+ +﹏+ +△+ +▽+
ˋ▂ˊ ˋ0ˊ ˋ︿ˊ ˋωˊ ˋ﹏ˊ ˋ△ˊ ˋ▽ˊ
ˇ▂ˇ ˇ0ˇ ˇ︿ˇ ˇωˇ ˇ﹏ˇ  ˇ△ˇ ˇ▽ˇ
˙▂˙ ˙0˙ ˙︿˙ ˙ω˙ ˙﹏˙ ˙△˙ ˙▽˙
≡(▔﹏▔)≡ ⊙﹏⊙∥∣° ˋ︿ˊ﹀-# ╯︿╰﹀ (=‵′=)
<(‵^′)>  o(‧""‧)o (¯▽¯;) (-__-)b \ _ /
 ̄□ ̄||  ------\\(˙<>˙)/------   <("""O""")> (#‵′)凸  (‵▽′)ψ  (°ο°~ @  (^人^) (*‧↓˙*)
(O ^ ~ ^ O)  [>\/<] ↓。υ。↓ (;°○° ) ( > c < )
<( ̄︶ ̄)> []~( ̄▽ ̄)~* ( ̄﹏ ̄) ( ̄ˇ ̄) \( ̄︶ ̄)> <( ̄︶ ̄)/ (‵﹏′) ╮ (‵▽′)╭ \(‵▽′)/ ˋ( ° ▽、° )
≧▽≦y (/≧▽≦/) (≧▽≦)y (/≧▽≦)/~ (≧▽≦)(@) \(≧3≦)/ \(≧ω≦)/ o(≧ω≦)o o(≧o≦)o
---------------------------------------------------------【★╬ÐaⓞŠΡїCé╬★】


»––♥––»(̲̅❤̲̅) http://bodjar13.wordpress.com/(̲̅❤̲̅)«––♥–—«

Ħäþpįℓℓÿ мαɾґiĕԺ ţσ ẳ Þɦσƚöɠřαρђĕř (̲̅❤̲̅)б ƙι∂∂öş, (̲̅❤̲̅) ŤґαvĕℓÞℓαήηҽґ (̲̅❤̲̅) ƚɾäνєℓℓɨnğ (̲̅❤̲̅) ċöσƙīñɠ (̲̅❤̲̅) ґĕaԺĭińğ (◕‿◕✿)вℓσgɠҽɾ ριƈιʂɐɳ

~ (っ◔◡◔)っ
http://megacooltext.com/

(̲̅A̲̅) A ą Ặ Ẫ ẫ Ắ ắ Ằ ằ ẳ Ẵ ẵ Ä ª ä Å Ä À Á  å ã â Æà æ A a ά a â á à  â Ã ã Ά Æ æ (̲̅B̲̅) B В в Б β Ђ Ъ Ы Ь ъ ы ь Ъ Ђ Β В ß ß ฿ lЗ в (̲̅C̲̅) C € Ç ¢ ç ς с С Œ œ © כ ċ Ć ć ς Ĉ ĉ Ċ ċ Č č (̲̅D̲̅) D Ď ď Đ đ D d d Ð ð (̲̅E̲̅) E Σ З Ē ē Ĕ ĕ Ė ė Ę ę Ě ě Ә ә Э з е Ё Έ Ε E e ë ê ξ Ê È É € Ë é è פ Є € ξ ∑ ∑ Ế Е Ề Ể Ễ é è έ є Є e ع Э є з э εэ Œ œ ё (̲̅F̲̅)F F ₣ ₣ ƒ ſ f ƒ (̲̅G̲̅) G G g g G G Ĝ ĝ Ğ ğ Ġ ġ Ģ ģ (̲̅H̲̅) H Н Ĥ ĥ Ħ ħ Ή ŀl Η H h H h Ή ћ ђ ђ Ћ Ң н ң н Њ њ (̲̅I̲̅) I І Ї ϊ Ϊ ί ι Ï ї ΊA Ι I I Ί ¡ ϊ ï î Í í Ì ì Î î I I I ΐ I Ĩ ĩ Ī ī Ĭ ĭ Į į İ I (̲̅J̲̅) J ij Ĵ ĵ ј Ј J j (̲̅K̲̅) K Ќ К Κ K k ќ ĸ к Қ қ к Ҝ ҝ Ќ Ќ К Ķ ķ ĸ κ (̲̅L̲̅) L Ŀ £ L LA c l L l ŀ l £ l Ĺ ĺ Ļ ļ Ľ ľ Ŀ ŀ Ł ł ₤ ζ (̲̅M̲̅) M м м М М Μ (̲̅N̲̅) N И Π п מ П π ⁿ Ν И и й η ñ ח Ñ Й Ŋ ŋ ή ή η n и й N Ń ń Ņ ņ Ň ň ʼn Ŋ ŋ (̲̅O̲̅) O Ю ю О ם ט ο Ό Ο о ό Θ Ф Φ Ǿ ǿ ф ф σ ό θ θ Θ θ ó ò Ó Ò Ô ô Ö ö Õ õ Ό Ø ø Ợ ợ Ọ ọ ớ ờ O o о Ở Ờ Ớ Ổ ổ Ở Ợ Ō ō Ŏ ŏ Ő ő (̲̅P̲̅)P Р Ρ þ Þ р ρ ρ (̲̅Q̲̅) Q q q R Ѓ Г Ґ ґ Γ (̲̅R̲̅) Я Я ® R R я r г Ŕ ŕ Ŗ ŗ Ř ř я ѓ (̲̅S̲̅) S ى Ѕ § š Š § S ѕ s S s S s Ś ś Ŝ ŝ Ş ş Š š (̲̅T̲̅) T † T T t T T τ t ΐ t т т t Τ Т Ţ ţ Ť ť Ŧ ŧ (̲̅U̲̅) U Џ U Ụ Ủ Ứ Ừ Ử Ữ Ự u ΰ Ú ú Ù ù Û û Ü ü µ υ Џ Џ U ự ữ ử ừ u ц Ũ ũ Ū ū Ŭ ŭ Ů ů Ű ű Ų ų ΰ υ ϋ ύ ϋ ύ μ Ц ц (̲̅V̲̅) V ν ٧ џ √ (̲̅W̲̅) W Ш Щ Ẁ ẁẂ ẃ Ẅ ẅ ω ώ ώ ш щ Ẁ ẁ Ẃ ẃ Ẅ ẅ Ш Щ W w ω ώ ω ш щ Ŵ ŵ(̲̅X̲̅) X χ х × Ҳ ҳ (̲̅Y̲̅) Y У ¥ ¥ Ч ч ¥ Ỳ ỳ Ỵ Ў ў ỵ у Ỷ ỷ У Ч ў ч Ў ¥ ÿ Ύ Ý Ÿ ¥ Ύ ÿ ý Ϋ Ύ γ Ŷ ŷ Υ Ÿ Ỳ ỳ Ҹ ҹ ע ץ (̲̅Z̲̅) Z Ź ź Ż ż Ž ž Z Z z Ž Z z ž Ζ

»––♥––»(̲̅❤̲̅) http://bodjar13.wordpress.com/(̲̅❤̲̅)«––♥–—«


α в c ∂ є ƒ g н ι נ к ℓ м η σ ρ q я ѕ т υ ν ω χ у z (̲̅❤̲̅) z γ x ω v υ т ƨ я p q o и м l ʞ į ı н ϱ ʇ ɘ α ɔ ʚ ɒ (̲̅❤̲̅) Ā 乃 Ċ Ɖ Ē ₣ Ǥ Ħ Ī J ₭ Ŀ M ₦ Ō P Ǭ Ṝ Ƨ Ŧ Ū ∀ ฬ Ж Ȳ Ƶ (̲̅❤̲̅) z ʎ x ʍ ʌ n ʇ s ɹ b d o u ɯ ן ʞ ſ ı 4 ƃ ɟ ǝ p ɔ q ɐ (̲̅❤̲̅) ɐ q ɔ p ǝ ɟ b ɥ ı ƪ ʞ 1 ɯ u o d b ɹ s ʇ n ʌ ʍ x ʎ z (̲̅❤̲̅) α Ⴆ ƈ ԃ ҽ ϝ ɠ ԋ ι ʝ ƙ ʅ ɱ ɳ σ ρ ϙ ɾ ʂ ƚ υ ʋ ɯ x ყ ȥ ૦ (̲̅❤̲̅) α ß ς d ε ƒ g h ï յ κ レ m η ⊕ p Ω r š † u ∀ ω x ψ z (̲̅❤̲̅) ム 乃 ζ Ð 乇 キ Ǥ ん ノ フ ズ レ ᄊ 刀 Ծ ア Q 尺 丂 イ Ц Џ Щ メ リ 乙 ᅙ (̲̅❤̲̅) მ ჩ ƈ ძ ε բ ց հ ἶ ʝ ƙ l ო ղ օ ր գ ɾ ʂ է մ ν ω ჯ ყ z (̲̅❤̲̅) ä b ċ d ë f ġ h ï j k l m n ö p q r s t ü v w x ÿ ż (̲̅❤̲̅) Λ Ϧ ㄈ Ð Ɛ F Ɠ н ɪ フ Қ Ł ௱ Л Ø þ Ҩ 尺 ら Ť Ц Ɣ Ɯ χ Ϥ Ẕ (̲̅❤̲̅) Λ ß Ƈ D Ɛ F Ɠ Ĥ Ī Ĵ Ҡ Ŀ M И ♡ Ṗ Ҩ Ŕ S Ƭ Ʊ Ѵ Ѡ Ӿ Y Z (̲̅❤̲̅) ǟ ɮ ƈ ɖ ɛ ʄ ɢ ɦ ɨ ʝ ӄ ʟ ʍ ռ օ ք զ ʀ ֆ ȶ ʊ ʋ ա Ӽ ʏ ʐ (̲̅❤̲̅) ム 乃 ζ Ð 乇 キ Ǥ ん ノ フ ズ レ ᄊ 刀 Ծ ア Q 尺 丂 イ Ц Џ Щ メ リ 乙 (̲̅❤̲̅) Թ Յ Շ Ժ ȝ Բ Գ ɧ ɿ ʝ ƙ ʅ ʍ Ռ Ծ ρ φ Ր Տ Ե Մ ע ա Ճ Վ Հ (̲̅❤̲̅) Δ Ɓ C D Σ F G H I J Ƙ L Μ ∏ Θ Ƥ Ⴓ Γ Ѕ Ƭ Ʊ Ʋ Ш Ж Ψ Z (̲̅❤̲̅) ค ც ८ ძ ૯ Բ ૭ Һ ɿ ʆ қ Ն ɱ Ո ૦ ƿ ҩ Ր ς ੮ υ ౮ ω ૪ ע ઽ (̲̅❤̲̅) α в c ɔ ε ғ ɢ н ı נ κ ʟ м п σ ρ ǫ я ƨ т υ ν ш х ч z 0 (̲̅❤̲̅) ă ƅ č ɗ ĕ f ğ ɦ ĭ ĵ ƙ l ɱ ň ŏ ρ ỡ ř š t ŭ ν ŵ ҳ ў ž (̲̅❤̲̅) ɒ ʚ ɔ α ɘ ʇ ϱ н ı į ʞ l м и o q p я ƨ т υ v ω x γ z (̲̅❤̲̅) ɑ в ς ∂ƒ є ƒ ɢ ɦ ɨ ʆ ќ ℓ ʍ и ღ ρ ҩ ʀ s т µ ν ω х γ ẕς (̲̅❤̲̅) ⓐ ß ʗ ðƒ ⓔ ƒ ɠ н ì ʖ Ҝ ℓ м и Ѻ ρ Ҩ я Ƨ † µ Ɣ Ŵ Ӿ ¥ ẕ (̲̅❤̲̅) ᴬ ᴮ ᶜ ᴰ ᴱ ᶠ ᴳ ᴴ ᴵ ᴶ ᴷ ᴸ ᴹ ᴺ ᴼ ᴾ ᵠ ᴿ ˁ ᵀ ᵁ ᵛ ᵂ ˣ ʸ ᶻ (̲̅❤̲̅) ᵃ ᵇ ᶜ ᵈ ᵉ ᶠ ᵍ ʰ ᶤ ʲ ᵏ ˡ ᵐ ᶰ ᵒ ᵖ ᵠ ʳ ˢ ᵗ ᵘ ᵛ ʷ ˣ ʸ ᶻ

»––♥––»(̲̅❤̲̅) http://bodjar13.wordpress.com/ (̲̅❤̲̅)«––♥–—«

(̲̅❤̲̅) Ⓐ Ⓑ Ⓒ Ⓓ Ⓔ Ⓕ Ⓖ Ⓗ Ⓘ Ⓙ Ⓚ Ⓛ Ⓜ Ⓝ Ⓞ Ⓟ Ⓠ Ⓡ Ⓢ Ⓣ Ⓤ Ⓥ Ⓦ Ⓧ Ⓨ Ⓩ
(̲̅❤̲̅) ⓐ ⓑ ⓒ ⓓ ⓔ ⓕ ⓖ ⓗ ⓘ ⓙ ⓚ ⓛ ⓜ ⓝ ⓞ ⓟ ⓠ ⓡ ⓢ ⓣ ⓤ ⓥ ⓦ ⓧ ⓨ ⓩ
(̲̅❤̲̅) ㊊ ㊐ ㊋ ㊌ ㊍ ㊎ ㊏ ㊐ ㊑ ㊒ ㊓ ㊔ ㊕ ㊖ ㊗ ㊀ ㊁ ㊂ ㊃ ㊄ ㊅ ㊆ ㊇ ㊈ ㊉
(̲̅❤̲̅) ① ② ③ ④ ⑤ ⑥ ⑦ ⑧ ⑨ ⑩ ⑪ ⑫ ⑬ ⑭ ⑮ ⑯ ⑰ ⑱ ⑲ ⑳
(̲̅❤̲̅) ❶ ❷ ❸ ❹ ❺ ❻ ❼ ❽ ❾ ❿ ¼ ½ ¾ θ Ι 2 Э Ч Ƽ б ל ȣ ף θ
(̲̅❤̲̅) ᴰ ᴱ ᶠ ᴳ ᴴ ᴵ ᴶ ᴷ ᴸ ᴹ ᴺ ᴼ ᴾ ᵠ ᴿ ˁ ᵀ ᵁ ᵛ ᵂ ˣ ʸ ᶻ ᵃ ᵇ ᶜ ᵈ ᵉ ᶠ ᵍ ʰ ᶤ ʲ ᵏ ˡ ᵐ ᶰ ᵒ ᵖ ᵠ ʳ ˢ ᵗ ᵘ ᵛ ʷ ˣ ʸ ᶻ
(̲̅❤̲̅) ⁰ ¹ ² ³ ⁴ ⁵ ⁶ ⁷ ⁸ ⁹ ๑ ๒ ๓ ๔ ๕ ๖ ๗ ๘ ๙ ₀ ₁ ₂ ₃ ₄ ₅ ₆ ₇ ₈ ₉ ₀²ᴮᴱᴱᴹᴱ
(̲̅❤̲̅)ⅰ ⅱ ⅲ ⅳ ⅴ ⅵ ⅶ ⅷ ⅸ ⅹ ⅠⅡ Ⅲ Ⅳ Ⅴ Ⅵ Ⅶ Ⅷ Ⅷ Ⅸ Ⅹ Ⅺ Ⅻ
(̲̅❤̲̅) ̅A̅̅ ̅̅B̅̅ ̅̅C̅̅ ̅̅D̅̅ ̅̅E̅̅ ̅̅F̅̅ ̅̅G̅̅ ̅̅H̅̅ ̅̅I̅̅ ̅̅J̅̅ ̅̅K̅̅ ̅̅L̅̅ ̅̅M̅̅ ̅̅N̅̅ ̅̅O̅̅ ̅̅P̅̅ ̅̅Q̅̅ ̅̅R̅̅ ̅̅S̅̅ ̅̅T̅̅ ̅̅U̅̅ ̅̅V̅̅ ̅̅W̅̅ ̅̅X̅̅ ̅̅Y̅̅ ̅̅Z̅
(̲̅❤̲̅) ̅̅ ̅̅a̅̅ ̅̅ ̅̅b̅̅ ̅̅ ̅̅c̅̅ ̅̅ ̅̅d̅̅ ̅̅ ̅̅e̅̅ ̅̅ ̅̅f̅̅ ̅̅ ̅̅g̅̅ ̅̅ ̅̅h̅̅ ̅̅ ̅̅i̅̅ ̅̅ ̅̅j̅̅ ̅̅ ̅̅k̅̅ ̅̅ ̅̅l̅̅ ̅̅ ̅̅m̅̅ ̅̅ ̅̅n̅̅ ̅̅ ̅̅o̅̅ ̅̅ ̅̅p̅̅ ̅̅ ̅̅q̅̅ ̅̅ ̅̅r̅̅ ̅̅ ̅̅s̅̅ ̅̅ ̅̅t̅̅ ̅̅ ̅̅u̅̅ ̅̅ ̅̅v̅̅ ̅̅ ̅̅w̅̅ ̅̅ ̅̅x̅̅ ̅̅ ̅̅y̅̅ ̅̅ ̅̅z̅̅
(̲̅❤̲̅) ̅0̅̅ ̅̅ ̅̅1̅̅ ̅̅ ̅̅2̅̅ ̅̅ ̅̅3̅̅ ̅̅ ̅̅4̅̅ ̅̅ ̅̅5̅̅ ̅̅ ̅̅6̅̅ ̅̅ ̅̅7̅̅ ̅̅ ̅̅8̅̅ ̅̅ ̅̅9̅̅ ̅̅ ̅̅0̅²ᴮᴱᴱᴹᴱ
(̲̅❤̲̅) ̲A̲̲ ̲̲B̲̲ ̲̲C̲̲ ̲̲D̲̲ ̲̲E̲̲ ̲̲F̲̲ ̲̲G̲̲ ̲̲H̲̲ ̲̲I̲̲ ̲̲J̲̲ ̲̲K̲̲ ̲̲L̲̲ ̲̲M̲̲ ̲̲N̲̲ ̲̲O̲̲ ̲̲P̲̲ ̲̲Q̲̲ ̲̲R̲̲ ̲̲S̲̲ ̲̲T̲̲ ̲̲U̲̲ ̲̲V̲̲ ̲̲W̲̲ ̲̲X̲̲ ̲̲Y̲̲ ̲̲Z̲
(̲̅❤̲̅) ̲a̲̲ ̲̲ ̲̲b̲̲ ̲̲ ̲̲c̲̲ ̲̲ ̲̲d̲̲ ̲̲ ̲̲e̲̲ ̲̲ ̲̲f̲̲ ̲̲ ̲̲g̲̲ ̲̲ ̲̲h̲̲ ̲̲ ̲̲i̲̲ ̲̲ ̲̲j̲̲ ̲̲ ̲̲k̲̲ ̲̲ ̲̲l̲̲ ̲̲ ̲̲m̲̲ ̲̲ ̲̲n̲̲ ̲̲ ̲̲o̲̲ ̲̲ ̲̲p̲̲ ̲̲ ̲̲q̲̲ ̲̲ ̲̲r̲̲ ̲̲ ̲̲s̲̲ ̲̲ ̲̲t̲̲ ̲̲ ̲̲u̲̲ ̲̲ ̲̲v̲̲ ̲̲ ̲̲w̲̲ ̲̲ ̲̲x̲̲ ̲̲ ̲̲y̲̲ ̲̲ ̲̲z̲̲
(̲̅❤̲̅) ̲0̲̲ ̲̲ ̲̲1̲̲ ̲̲ ̲̲2̲̲ ̲̲ ̲̲3̲̲ ̲̲ ̲̲4̲̲ ̲̲ ̲̲5̲̲ ̲̲ ̲̲6̲̲ ̲̲ ̲̲7̲̲ ̲̲ ̲̲8̲̲ ̲̲ ̲̲9̲̲ ̲̲ ̲̲0̲ ²ᴮᴱᴱᴹᴱ
(̲̅❤̲̅) [̲̲̅̅A̲̲̅̅ ̲̲̅̅B̲̲̅̅ ̲̲̅̅C̲̲̅̅ ̲̲̅̅D̲̲̅̅ ̲̲̅̅E̲̲̅̅ ̲̲̅̅F̲̲̅̅ ̲̲̅̅G̲̲̅̅ ̲̲̅̅H̲̲̅̅ ̲̲̅̅I̲̲̅̅ ̲̲̅̅J̲̲̅̅ ̲̲̅̅K̲̲̅̅ ̲̲̅̅L̲̲̅̅ ̲̲̅̅M̲̲̅̅ ̲̲̅̅N̲̲̅̅ ̲̲̅̅O̲̲̅̅ ̲̲̅̅P̲̲̅̅ ̲̲̅̅Q̲̲̅̅ ̲̲̅̅R̲̲̅̅ ̲̲̅̅S̲̲̅̅ ̲̲̅̅T̲̲̅̅ ̲̲̅̅U̲̲̅̅ ̲̲̅̅V̲̲̅̅ ̲̲̅̅W̲̲̅̅ ̲̲̅̅X̲̲̅̅ ̲̲̅̅Y̲̲̅̅ ̲̲̅̅Z̲̲̅̅]
(̲̅❤̲̅) [̲̲̅̅a̲̲̅̅ ̲̲̅̅b̲̲̅̅ ̲̲̅̅c̲̲̅̅ ̲̲̅̅d̲̲̅̅ ̲̲̅̅e̲̲̅̅ ̲̲̅̅f̲̲̅̅ ̲̲̅̅g̲̲̅̅ ̲̲̅̅h̲̲̅̅ ̲̲̅̅i̲̲̅̅ ̲̲̅̅j̲̲̅̅ ̲̲̅̅k̲̲̅̅ ̲̲̅̅l̲̲̅̅ ̲̲̅̅m̲̲̅̅ ̲̲̅̅n̲̲̅̅ ̲̲̅̅o̲̲̅̅ ̲̲̅̅p̲̲̅̅ ̲̲̅̅q̲̲̅̅ ̲̲̅̅r̲̲̅̅ ̲̲̅̅s̲̲̅̅ ̲̲̅̅t̲̲̅̅ ̲̲̅̅u̲̲̅̅ ̲̲̅̅v̲̲̅̅ ̲̲̅̅w̲̲̅̅ ̲̲̅̅x̲̲̅̅ ̲̲̅̅y̲̲̅̅ ̲̲̅̅z̲̲̅̅]
(̲̅❤̲̅) [̲̲̅̅0̲̲̅̅ ̲̲̅̅ ̲̲̅̅1̲̲̅̅ ̲̲̅̅ ̲̲̅̅2̲̲̅̅ ̲̲̅̅ ̲̲̅̅3̲̲̅̅ ̲̲̅̅ ̲̲̅̅4̲̲̅̅ ̲̲̅̅ ̲̲̅̅5̲̲̅̅ ̲̲̅̅ ̲̲̅̅6̲̲̅̅ ̲̲̅̅ ̲̲̅̅7̲̲̅̅ ̲̲̅̅ ̲̲̅̅8̲̲̅̅ ̲̲̅̅ ̲̲̅̅9̲̲̅̅ ̲̲̅̅ ̲̲̅̅0̲̲̅̅]
(̲̅❤̲̅) A۫۰۪B۫۰۪C۫۰۪D۫۰۪E۫۰۪F۫۰۪G۫۰۪H۫۰۪I۫۰۪J۫۰۪K۫۰۪L۫۰۪M۫۰۪N۫۰۪O۫۰۪P۫۰۪Q۫۰۪R۫۰۪S۫۰۪T۫۰۪U۫۰۪V۫۰۪W۫۰۪X۫۰۪Y۫۰۪Z۫۰
(̲̅❤̲̅) a۫۰۪b۫۰۪c۫۰۪d۫۰۪e۫۰۪f۫۰۪g۫۰۪h۫۰۪i۫۰۪j۫۰۪k۫۰۪l۫۰۪m۫۰۪n۫۰۪o۫۰۪p۫۰۪q۫۰۪r۫۰۪s۫۰۪t۫۰۪u۫۰۪v۫۰۪w۫۰۪x۫۰۪y۫۰۪z۫۰
(̲̅❤̲̅) 1۫۰ ۪2۫۰ ۪3۫۰ ۪4۫۰ ۪5۫۰ ۪6۫۰ ۪7۫۰ ۪8۫۰ ۪9۫۰ ۪0۫۰²ᴮᴱᴱᴹᴱ
(̲̅❤̲̅) ˒՚Aՙ˓˒՚Bՙ˓˒՚Cՙ˓˒՚Dՙ˓˒՚Eՙ˓˒՚Fՙ˓˒՚Gՙ˓˒՚Hՙ˓˒՚Iՙ˓˒՚Jՙ˓˒՚Kՙ˓˒՚Lՙ˓˒՚Mՙ˓˒՚Nՙ˓˒՚Oՙ˓˒՚Pՙ˓˒՚Qՙ˓˒՚Rՙ˓˒՚Sՙ˓˒՚Tՙ˓˒՚Uՙ˓˒՚Vՙ˓˒՚Wՙ˓˒՚Xՙ˓˒՚Yՙ˓˒՚Zՙ˓
(̲̅❤̲̅) ˒՚aՙ˓˒՚bՙ˓˒՚cՙ˓˒՚dՙ˓˒՚eՙ˓˒՚fՙ˓˒՚gՙ˓˒՚hՙ˓˒՚iՙ˓˒՚jՙ˓˒՚kՙ˓˒՚lՙ˓˒՚mՙ˓˒՚nՙ˓˒՚oՙ˓˒՚pՙ˓˒՚qՙ˓˒՚rՙ˓˒՚sՙ˓˒՚tՙ˓˒՚uՙ˓˒՚vՙ˓˒՚wՙ˓˒՚xՙ˓˒՚yՙ˓˒՚zՙ˓
(̲̅❤̲̅) ˒՚1ՙ˓ ˒՚2ՙ˓ ˒՚3ՙ˓ ˒՚4ՙ˓ ˒՚5ՙ˓ ˒՚6ՙ˓ ˒՚7ՙ˓ ˒՚8ՙ˓ ˒՚9ՙ˓ ˒՚0ՙ˓
(̲̅❤̲̅) A ҉ B ҉ C ҉ D ҉ E ҉ F ҉ G ҉ H ҉ I ҉ J ҉ K ҉ L ҉ M ҉ N ҉ O ҉ P ҉ Q ҉ R ҉ S ҉ T ҉ U ҉ V ҉ W ҉ X ҉ Y ҉ Z
(̲̅❤̲̅) ҉ a ҉ b ҉ c ҉ d ҉ e ҉ f ҉ g ҉ h ҉ i ҉ j ҉ k ҉ l ҉ m ҉ n ҉ o ҉ p ҉ q ҉ r ҉ s ҉ t ҉ u ҉ v ҉ w ҉ x ҉ y ҉ z
(̲̅❤̲̅) ҉ 1 ҉ 2 ҉ 3 ҉ 4 ҉ 5 ҉ 6 ҉ 7 ҉ 8 ҉ 9 ҉ 0²ᴮᴱᴱᴹᴱ
(̲̅❤̲̅) ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅AΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅BΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅CΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅DΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅EΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅FΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅GΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅HΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅IΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅JΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅KΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅LΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅MΞ●
(̲̅❤̲̅) ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅NΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅OΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅PΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅QΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅RΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅SΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅TΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅UΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅VΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅WΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅XΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅YΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅ZΞ●
(̲̅❤̲̅) ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅aΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅bΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅cΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅dΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅eΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅fΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅gΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅hΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅iΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅jΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅kΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅lΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅mΞ●
(̲̅❤̲̅) ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅nΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅oΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅pΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅qΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅rΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅sΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅tΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅uΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅vΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅wΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅xΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅yΞ●Ξ̲̲̲̅̅̅̅zΞ●
(̲̅❤̲̅) [̲̅A̲̅] [̲̅B̲̅] [̲̅C̲̅] [̲̅D̲̅] [̲̅E̲̅] [̲̅F̲̅] [̲̅G̲̅] [̲̅H̲̅] [̲̅I̲̅] [̲̅J̲̅] [̲̅K̲̅] [̲̅L̲̅] [̲̅M̲̅] [̲̅N̲̅] [̲̅O̲̅] [̲̅P̲̅] [̲̅Q̲̅] [̲̅R̲̅] [̲̅S̲̅]
(̲̅❤̲̅) [̲̅T̲̅] [̲̅U̲̅] [̲̅V̲̅] [̲̅W̲̅] [̲̅X̲̅] [̲̅Y̲̅] [̲̅Z̲̅] [̲̅0̲̅] [̲̅1̲̅] [̲̅2̲̅] [̲̅3̲̅] [̲̅4̲̅] [̲̅5̲̅] [̲̅6̲̅] [̲̅7̲̅] [̲̅8̲̅] [̲̅9̲̅] [̲̅0̲̅]
(̲̅❤̲̅) [̲̅a̲̅] [̲̅b̲̅] [̲̅c̲̅] [̲̅d̲̅] [̲̅e̲̅] [̲̅f̲̅] [̲̅g̲̅] [̲̅h̲̅] [̲̅i̲̅] [̲̅j̲̅] [̲̅k̲̅] [̲̅l̲̅] [̲̅m̲̅] [̲̅n̲̅] [̲̅o̲̅] [̲̅p̲̅] [̲̅q̲̅] [̲̅r̲̅] [̲̅s̲̅] [̲̅t̲̅]
(̲̅❤̲̅) [̲̅u̲̅] [̲̅v̲̅] [̲̅w̲̅] [̲̅x̲̅] [̲̅y̲̅] [̲̅z̲̅]
(̲̅❤̲̅) (̲̅A̲̅) (̲̅B̲̅) (̲̅C̲̅) (̲̅D̲̅) (̲̅E̲̅) (̲̅F̲̅) (̲̅G̲̅) (̲̅H̲̅) (̲̅I̲̅) (̲̅J̲̅) (̲̅K̲̅) (̲̅L̲̅) (̲̅M̲̅) (̲̅N̲̅) (̲̅O̲̅) (̲̅P̲̅) (̲̅Q̲̅) (̲̅R̲̅) (̲̅S̲̅)
(̲̅❤̲̅) (̲̅T̲̅) (̲̅U̲̅) (̲̅V̲̅) (̲̅W̲̅) (̲̅X̲̅) (̲̅Y̲̅) (̲̅Z̲̅) (̲̅0̲̅) (̲̅1̲̅) (̲̅2̲̅) (̲̅3̲̅) (̲̅4̲̅) (̲̅5̲̅) (̲̅6̲̅) (̲̅7̲̅) (̲̅8̲̅) (̲̅9̲̅) (̲̅0̲̅)
(̲̅❤̲̅) (̲̅a̲̅) (̲̅b̲̅) (̲̅c̲̅) (̲̅d̲̅) (̲̅e̲̅) (̲̅f̲̅) (̲̅g̲̅) (̲̅h̲̅) (̲̅i̲̅) (̲̅j̲̅) (̲̅k̲̅) (̲̅l̲̅) (̲̅m̲̅) (̲̅n̲̅) (̲̅o̲̅) (̲̅p̲̅) (̲̅q̲̅) (̲̅r̲̅) (̲̅s̲̅) (̲̅t̲̅)
(̲̅❤̲̅) (̲̅u̲̅) (̲̅v̲̅) (̲̅w̲̅) (̲̅x̲̅) (̲̅y̲̅) (̲̅z̲̅)
(̲̅❤̲̅) |̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿| A |̶̶͇͇̿̿ ̶͇̿ ̶̶͇͇̿̿) B |͇̿ ͇̿ C |͇͇͇͇͇͇̿̿̿̿̿̿ ͇͇͇͇͇͇̿̿̿̿̿̿ ͇̿) D |̶͇̿ ̶͇̿ E |̶̿ ̶̿ ̶̿ F |͇̿ ͇̿ ̶͇̿ι G |̶ ̶ ̶ ̶| H ͇̿ ͇͇̿̿l ͇̿ I , ͇ ͇̿| J
(̲̅❤̲̅) |<> __|͇͇ ͇ L |̿ V ̿| M |̿ \͇| N |͇̿ ͇̿ ͇̿| O |̶̿ ̶̿ ̶̿’ P |͇̿ ͇̿ ͇̿L Q |̿ |̶̿ ̶̿ ̶̿ﭑ, R ‘̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ι S
(̲̅❤̲̅) ̿|̿ T |͇ ͇ ͇͇| U \͇ / V |͇ Λ ͇| \͇ Λ ͇/ W ><>

Tuesday, October 08, 2013

My sweetie Icha dgn dentist tak bertauliah

Mesti terkezut dgn tajuk tu...dentist x bertauliah tu siapa lagi kalau bukan Ummi dia...nak suruh Ayah dia? hehehe nak jengah pun x berani kannnn...mwahhh kat darling hubby sikit


Nampak dak muka dia yg merah dengan mata yang bengkak tu..hehe.  Tu la akibat bila kena paksa dengan dentist tak bertauliah..ya la takan nak gi jumpa dentist kalau cuma gigi susu yg depan tu bukan gigi geraham kan.  Kalau bawak gi dentist bukan dia nak kot.

Mujur ada dentist inhouse kannn

Monday, October 07, 2013

Cuti-cuti Muslim bersama TDK Travel & Tours


Dah lama tak berblogging ni.. bukan sebab tak de cerita..terlalu banyak cerita sampai x tau nak tulis apa dah huhuhu.  Tu la bila otak dan tangan tak seiring.  Macam2 citer nak catat sampai bila buka blog jer terus stuck tak tau nak story apa.  Tapi tetiba rasa nak post pakej percutian yang menarik ni...jom jengah www.tdktravel.blogspot.com untuk tau lebih lanjut boleh jugak hubungi 03-4149 1790 atau 03-4149 2790 serta email tdktravel@hotmail.com.  

Haaa tunggu apa lagi..oh ye TDK Travel & Tours ni 100% bumiputra dan juga selain pakej2 ke luarnegara mereka pun buat pakej dalam negara seperti Legoland, Bukit Merah, Taman Negara...kalau nak cerita kat sini mmg seminggu x abih kot..zasss nak jengah ke blog tu...




Friday, October 04, 2013

Dulu Farmville sekarang Pets!

Kegilaan  bermain game ni dah lama hilang dan terakhir bermain Farmville dekat Facebook..fuhh jenuh tiap2 hari bangun untuk jirus pokok, harvest la, pastu tolong kawan sampai boleh main Mafia sebab bila main Mafia boleh dapat extra bonus...tu duluuuuuu


Ada juga kawan yang beli cash dengan credit card untuk naik cepat dalam Farmville ni..hehe

Dan sekarang...game terkini yg menjadi kegilaan sy ialah Pets.  Dah jadi ahli Tagged in sejak 2009 tu pun sebab networking dan client Arab ada kat situ..tp stop sebab rasa benci dengan Tagged ni yg terlalu open...maklumlah laman sosial..Kalau kat FB tu ada yg cover and under cover tp kat Tagged ni orang mmg berani tp berani2 pun x la guna nama sendiri...berani ker mcm tu...

₣ûzყ® OV tq owner
ni antara account SSL tau..antara bebeapa account keke
Yang pasti ramai pengguna Tagged ni ada lebih dari 1 account dan mmg mudah pun nak buat account bila2 masa

Entah macam mana tetiba pada Oktober 2012 tergerak nak jengah Tagged ni..dan termain game ni..game beli orang..hahahaha...kan sini jer boleh beli orang tau.  Yang tak boleh tahan tu orang atau pets ni ada yg seksi giler dan lucah pun ada..tapi sy bukan jenis player mcm tu..dan sememangnya profile sy kat Tagged tu adalah 100% sy dan pic yang ada adalah sy so just be myself.  Keseronokan bermain dengan pets ni sebab dapat owner yg baik, sayang kat pets dan yg penting sy the only pet dia ada..hahahaha

Juga kat sini ada macam Spinning Wheel dipanggil Cash Runyang boleh buat player jadi kaya dan papa sekelip mata...hehe sy dah merasa jatuh miskin bila salah pilih warna...rasa down sangat tapi tu la keseronokannya.  Agak seronok sebab kita main dgn player luar negara dan jadi kawan..ada runs dan ada player yg kaya akan cover jd kita pun jadi kaya utk beli pets yg kita suka..tapi yang tak best nya dalam game ni ramai penipu..so nasib lah

Image result for cash run gif

Kalau ada sesiapa nak main..meh sy boleh bagi tips..haha