Sunday, August 16, 2015

SIAPA CEPAT DIA DAPAT...TAWARAN AIRASIA CUMA RM3

Copy paste dari kawan FB Shahril Hafizi 2 hari lepas yang jugak staff AirAsia.. mewar-warkan harga murah..mari beli mari beli..harga murah..harga murah..haha

Quote : Sale sale sale... RM3...
Jangan kata abang x share..
Jangan kata abang x bg tau...
Jangan kata abang x kongsi...
Jangan kata abang Jalan x ajak...
Jangan kata abang sombong k...
Buka and enjoy....UNQUOTE

Jadi apa lagi moh kita cari2..plan2 ke destinasi idaman ke.. pilihan ke kan...jadi tunggu apa lagi jengahla kat AirAsia la ni jugak tau...


Nak tunjuk betul ke idak promo tu kann


Apa2 pun syarat dan terma tu kena tengok betul and pastikan pembelian anda semua berbaloiii dan untuk penginapan dan bersiar2 didestinasi pilihan tu cer jengah ke tdktravel atau email kat tdktravel@hotmail.com

Selamat bercuti ehhh belum lagi...selamat mencuba!