Sunday, September 06, 2015

Its my 46th birthday...yeah dah 46 tahun

Walau 04Sept dah 2 hari lepas tp tak sempat nk post ..macam la sibuk nau kan tp kena post gak sebab teruja sangat haha...teruja sebab dalam birthday wish dari bapa angkat ◔◡◔ Erwin Emil Gruninger mantan boss lama masa kerja kat AEG Westinghouse yang dapat kontrak buat LRT Fasa 1..boss yang sangat baik, sangat kebapaan, tak kedekut walau dia bukan orang kita..He is German and sebab tu la SSL tabik spring teknologi German dan boleh bertutur bahasa German bila perlu...ada sijil lagi hehe.  Aduss terimbau kenangan pulak kejap.

masih dgn panggilan binti bermaksud anak perempuan..hanya dia yg boleh panggil gitu katanya..

gif dari seorang kawan kat pets game
Kat office mmg saja buat donno sbb own birthday ni baik senyap2 sbb segan nak dapat hadiah ke kek even dapat wish pun rasa malu..almaklumla SSL ni kan pemalu kekeke tp kalau part nak celebrate BD staff mmg rasa teruja..hehe. Alkisah SSL pulak terkezut sebab ada surprise cake by mummytobe Liez

thanks for the cake..wahhh kembang2

Tak ada celebration pun kat rumah sebab lalink d'hubby sibuk rehersal kat Festival Filem Malaysia 2015 tp kawan si Ayong belanja KFC..hehe thanks Tyra for the treat.

First and foremost terima kasih pada mak yg melahirkan 46 tahun dulu ;) dan membesarkan hingga kira berjaya la jugak jadi manusia, jadi seorang ibu kepada 6 anak2 dan terima kasih abah kerana memberi kasih sayang dan mak dan abah always be there utk SSL walau sekarang dh ada suami dan soon nak dapat menantu hehe. ..semoga Allah swt memberikan kesihatan yang baik, dibukakan pintu rezeki, diberkati dalam menjalani kehidupan bersama suami dan anak2 tersayang hingga ke Jannah...Aamiin