Friday, October 09, 2015

Good Luck my darling...selamat berlibur di Bali ya hehe


Ish ish letih sungguh nak layan en lalink ni berkemas...ada pulak nak bawak bagpack dia pi Bali pastu tanya pulak luggage bag yg medium size tu yg ntah kat mana kot menyorok hihi.  Nak bagi luggage bag yg 30kg tu huihhh dia ckp besaqq hurmm.  Last2 bagi beg grey ni pun dia kata besaq aduyaiii.  Dah dia selalu outstation bawak bagpack dia jer ni nak gi oversea cik abang oiii.  Yang pasti shopping pasti bikin bagasinya tidak cukup ruang.


Hero and heroin yg ikut nak tolong check-in...kononnya laaa
Amboii tersengih sakan nooo my D'hubby ni nak pi Bali. Kali ni bagi my lalink pi Bali sebab grup yg dia kena jaga ni grup pelukis2 otai Malaysia selama 6hari kat sanun tu. 




Semoga selamat pergi dan selamat kembali naaa