Monday, January 04, 2016

SESI PERSEKOLAH PUN BERMULA...

Diam tak diam dah lama betuiii depa cuti kan dan hari ni sesi persekolahan dh bermula..tak de yang pelik..tak de yg ganjil cuma kali ni tinggal 3 org je yg bersekolah tu tak la masuk Angah yg akan balik ke Kolej 12 Januari nanti kannn

Ayong dah lama graduate, Kak Yang pulak proses mencari kerja sementara tunggu result SPM hurmm..Kak Chik pulak akan ambil SPM tahun ni, Miya masuk Form 4 kira dalam bulan madu la dan applepie Icha dh masuk darjah 4 dan bersekolah pagi...waaa dh tak de teman borak dan dgr dia berceloteh dah pepagi ni..hanya waktu petang sbb balik singgah jemput dia kat rumah mak..how time flies kan.

Jadual SSL ttp x berubah..bangun pagi, sujud pada yg Esa, memasak, breakfast kat rumah mak then ke pejabat..tu ttp jd rutin harian dan D'hubby pulak bangun pagi, sujud pada yg Esa, hantar Kak Chik dan Kak Miya kat SMK then balik rumah dan ke pejabat otw hantar applepie ke SRK then ke pejabat..we love our routine..dan buat anak2..rutin gosok baju lar kan ngehh ngehhh

Apa2 pun semoga anak2 Umi terus maju dan berjaya dan serta dipermudahkan segala urusan didunia dan akhirat...Aaminn