Tuesday, March 01, 2016

Selamat Hari Lahir my darling half, my partner, my savior, my hero

A surprise birthday cake but my darling half.  Mesti dia ingat tak de apa2 utk birthday dia kan tp mmg wont forget la kan pastu SSL pergi ke Wangsa Walk belikan wallet utk ganti wallet dia yg dah senget benget sbb si wallet tu letak kat dalam poket belakang..asyik kena hempap jer kan haishhh..



……..(¯`•.•´¯) (¯`•.•´¯)
……..*`.¸(¯`•.•´¯)¸.´ ♥

 º ♥ `.¸.´ ♥ º .¸¸.´¯`♥
………!!!нαρρу вιятн∂αу!!!……
»*¯*★★*¯*«,_))((_,»*¯*★★★*¯*«,_))((_,»*¯* 


 ♫♫♫.•*¨`*•..¸♥☼♥ ¸.•*¨`*•.♫♫♫
╔═══════ ೋღღೋ ═══════╗
    ೋ Happy Birthday  beloved NAZLI ೋ
╚═══════ ೋღღೋ ═══════╝
           ♫♫♫.•*¨`*•..¸♥☼♥ ¸.•*¨`*•.♫♫♫
                           
Tiramisu always d'hubby favorite tak lain tak bukan order dari @RossatKitchen..mmg tak boleh tolerate tul