Thursday, May 26, 2016

DIA SEMANIS HONEY...MELTING TENGOK TELENOVELA NIII

Tamat sudah drama adaptasi novel Dia Semanis Honey karya Dila Dyna ni..huh mmg melting tengok Ahnaf Wafiy yg sangat loving and so sweet bergandingan dgn Hani Safira.  Tak mau komen banyak sangat tp mmg worth it watching cite yg sangat trending ni dengan lakonan chemistry antara Alif Satar dengan Siti Nordiana ni dan rasanya siapa yg menonton sekali pasti terjebak la kann


EPISOD AKHIR tadi ini... pasti ramai yg akan merindui slps ini..
Finally, God has answer my prayers.
Tak sangka Hani Safira yg ketagaq,degil keras kepala tu..can turn up to be very sweet. I am sorry.. i minta maaf...


AHNAF: I LOVE YOU, you will always be my 'HONEY'.. i am your 'BEE.

woottt wottt





Ni nak cite sikit lar kan apa yg tak best sikit dalam cite ni bila ada girl tu minat giler2 kat Ahnaf Wafiy ni yg rupanya psiko...watak Bella mmg dia bawak dgn baik sekali dan menjadi yg tak best tu part dia ada body contact dgn pelakon lelaki sebab dia berhijab..

Ni komen dia pasal lakonan dia tu..







He is talented...a good singer with good voice, pengacara Meletop Kebabom yg stylo dan now a good actor dengan watak yg sweet giler


#diasemanishoney #ahnafwafiyhanisafira