Sunday, June 12, 2016

Ramadan 1437 : Iklan Samsung yg buat mengalir air mata

Bila bulan Ramadan ada jer video yang menyentuh jiwa raga..mmg kita ni insan yang sangat kerdil dan selalu diduga dan menduga. Lumrah kehidupan berkeluarga mesti ada pertelingkahan besar atau kecil sampai ada yang merajuk tp sebagai manusia kita kena cepat mohon maaf dan memaafkan sesiapa saja lebih-lebih lagi saudara kandung kita kan

Iklan ni dah tengok kat FB few days back tapi kesibukan yang entah apa2 lupa nak corat-coretkan kat blog buat kenangan dan archive.


Jom layan iklan ni



‪#‎salamramadan‬ ‪#‎salamramadhan‬ ‪#‎salamsyawal‬

credit : Samsung Malaysia