Sunday, August 07, 2016

Jom Peraduan dengan BSN kenali erti kemerdekaan

Assalammualaikum semua!

Ni antara yang SSL dapat waktu jengah FB...bz sangat sampai nak jengah kat hp pun terhad...konon mcm busy mummy la sangat kan.  Ok ni ada peraduan dari BSN...SSL rasa macam nak join jer hehe. hurmm...hurm...hurmmmmm

Nak tahu lebih lanjut jom like FB BSN..macam-macam info yang mungkin boleh diguna untuk diri sendiri, kembangkan perniagaan dsbnya...check it out ya

Quote " 
Hello semua! Sempena bulan kemerdekaan ini, kami nak berikan hadiah kepada anda semua! Yaaaa!Pada bulan Ogos ini kami akan memilih seorang pemenang untuk menerima baucar beli-belah RM250 setiap minggu! Mudah je kalau nak menang.
1) Kongsikan gambar erti kemerdekaan anda bersama kami di ruangan komen.
2) Tuliskan sekali kapsyen yang kreatif. Penyertaan yang paling best akan menang!
Jangan lupa hashtag ‪#‎BSNErtiKemerdekaan‬.

Macam mudah...macam mudah..kannsss

Live, Learn, Life