Thursday, May 09, 2013

Dubai 2013 / Part 2 - Arabian Travel Mart yang hectic

Assalammualaikum wbt

Akhirnya sempat jugak post cerita-cerita masa kat hari tu.  Fuhh mmg lewat la nk bercerita lagipun bukan ada byk cerita pun sebab rutin yg sama jer bila ke Dubai ni...sales sales dan sales selain berjumpa agen pelancongan luarnegara, makan, shopping, jalan-jalan dan apa lagi kot...penat tu mmg la penat tp sesetengah orang cakap huihh best nooo dapat pi negara orang..yeah mmg best! dan syukur Alhamdulillah 

Jom layan gambar2 la...penat nak menaip dah nii...banyak kerja nak kena buat sebab musim Arab masuk Malaysia...mcm2 depa mintak..hehe

Mr GM, Laila SRT Travel and me

Me, Tourism rep and Laila

Tourism Malaysia reception where you will get lots of brochures and information about Malaysia

pic taken from the podium at Malaysia pavilion

leaving the GM to discuss with client keke


at one of the pavilion showcasing Marilyn Monroe

otw back from lunch...walking back to Malaysia pavilion

traditional musician brought from Indonesia...cant recall from which states lol

Naif Road...shopping timeee.  Need to walk here from our hotel more or less 45 mins...back in Malaysia? no way for me to walk laaa...its nice to walk coz its cooling at night time here and with friends you dont feel exhausted or tired..

abayas and see we have Malaysian hotelier look for abayas

Kak Huda Abdullah sakan tinjau minyak wangi tuu...perfumess

another shop with lots of abayas

kebabs...delicious!

this is our spot for dinner as it is near to our hotel..just walking distance
Ni la aktiviti lepas seharian kat booth berjumpa para client Timur Tengah dan lelain.

Nanti SSL sambung lagi nii...entah la bila kan..

Selamat malam dari Dubai!