Wednesday, October 12, 2016

GiveAway dari aienzunnur

Assalammualaikum wbt,

Hari ni kita join pulak GA dari aienzunnur ya.  Comel sungguh pic ni kan terasa muda remaja gitu..haha...haipp moh ramai-ramai join GA ni...


Ni diaaaa...hadiah2 seikhlas hatinyerrrr cik pembuat GA tuhh..kiki.  Siapakah pemenangnya? Ishhh tunggu jer la kan.
Mudah jer nak join.. cuma kena pastikan syarat-syarat dipenuhi ye.  Cer cuba buat check list jadi kita tak la termiss 


1. Follow blog aienzunnur. Iyalah nanti tak adalah korang terlepas update nama pemenang giveaway. Kalau korang terpilih tapi tak redeem sampai setahun menangis di bucu sofa pulak.

2. Like facebook page >>



3. Dah settle no 1 dan no 2, gi terus buat post pasal GA ni kat blog sendiri-sendiri dan share link kat ruang komen blog aienzunnur tu.  Kata aienzunnur nanti senang la dia nak pilih pemenang.

Itu je. Senang amat aihhh

Mak aiii....Umi suker nau sebab mudah dan pantas kot nak join...