Wednesday, November 09, 2016

Segmen: Jom Blogwalking Bersama AyuInsyirah

Sebelum nak merehatkan jiwa dan minda, kita join dulu GA dari AyuInsyirah ni untuk tambah sahabat, pembaca, pengikut atau secret admirer erkk haha

Ok..dah boleh tidur naa..esok2 waktu rehat atau lusa2 tak pun tulat dah hari cuti kan jadi kita boleh sambung jengah menjengah


http://www.ayuinsyirah.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN: JOM BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

Selamat Malam..