Monday, December 05, 2016

END YEAR MINI GIVEAWAY BY MELLYA & FRIENDS

Assalammualaikum wbt..

Dah lama Umi tengok GA Mellya & Friends tapi baru kesempatan nak post (Umi ni busy sakan tambahan pulak dah year end ni..harap2 dapat lah nnt BW kerap tanda sokongan kan..dan malam ni secara rasminya Umi turut serta dalam GA yang ada usahasama istimewa dengan kekawan...mmg idea yang menarik sekali.  Ok untuk yang belum join..hehe entah2 Umi jer yang terlewat kan..tapi kot2 la ada yg masih belum..klik kat banner untuk info selanjutnya..