Thursday, April 20, 2017

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

Hola!

Buat pertama kalinya blogger Seorang Syed ni buat segmen mencari blogger yang dipilih untuk ditempatkan diruangan bloglistnya...Jom kita mencuba nasib yuk!

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!


Syarat-syarat untuk sertai segmen "Seorang Syed Nak Bloglist!"

1. Anda haruslah mempunyai blog yang aktif - yup

2. Follow blog  Seorang Syed - done

3. Follow Google+ Seorang Syed  - done

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!"

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed (kalau nak tulis panjang pun no hal)

Image result for blink-blink gif

Kenapa Umi nak berada dibloglist Seorang Syed? 
Sebab blog Seorang Syed ni semakin dikenali dan ramai yang singgah jadi kot-kot la Umi dapat tumpang populariti Seorang Syed kan maklumlah pengunjung blog Seorang Syed ni memang ramai yang boleh ditengok dari para pengkomen kat setiap entry Seorang Syed.  Rugi kan kalau kita tak ambil kesempatan hehe

Review tentang blog Seorang Syed?
Apa yang menarik perihal blog Seorang Syed dan penulis blog ni sendiri adalah blog dia boleh dijadikan bahan rujukan sepertimana anak murid boleh merujuk kepada seorang guru sebab tuan punya blog adalah graduan Institut Pendidikan Perguruan. Banyak tips-tips yang dikongsikan yang bersifat ilmiah dan gaya penulisan yang mudah dibaca dan difahami.  Jadi kat sini dah nampak karektor seorang guru yang penuh maklumat kan.

Penulis Seorang Syed atau nama sebenarnya Syed Abdul Hakim Syed Adnan adalah sangat mesra dan humble dan bagi Umi blog dia pasti akan meningkat menjadi famous suatu hari nanti.  Semoga Seorang Syed akan terus maju jaya didalam bidang blogging ni.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

So apalagi..jom la kita join kot2 Seorang Syed bertukar fikiran dan bagi hadiah tiket pelancongan 3 hari 2 malam ke Korea...tak ke untung tu..haha