Sunday, April 16, 2017

Wangian mesra solat, tahan 8 jam !

Assalammualaikum wbt

Wangian yang sangat wangi, mesra solat, tahan lama sehingga 8 jam dan dengan harga berbaloi


Umi nak kongsi minyak wangi yang sedang hangat keke..yg Umi guna la utk seharian. Alkisah masa ke Dubai 2011 seorang kawan yang jugak owner sebuah sykt pelancongan kat Dubai tu hadiahkan Umi minyak wangi Guess Pink..sebab dia tau Umi peminat minyak wangi sebab dia lah yang bawak Umi ke hulu dan hilir..dari shopping mall situ dan sini nak cari minyak wangi seribu  bunga haha dan tak jumpa..ni semua gara- gara abang ipar punya pasai la.  Tu la kisah lama dan persahabatan dengan Aslam yang juga ex Manager Malaysia Airlines mmg berbaloi ✊ Dah dapat perfume free mmg la hati rasa berbunga2 la sebab dapat free untuk diri sendiri walau dah beli original perfume untuk anak beranak juga so yea la seorang ibu selalu dulukan anak2..untuk diri sendiri tak per nanti2 jer la kan..betul tak?

Yang teruja tu sebab Guess Pink masa tu tak de dalam pasaran Malaysia lagi..dan Guess Pink original okayyy. eh melalut pulak dahh..sebenarnya nk cerita pasal minyak wangi boleh dibawa solat, tahan lama melebihi 8 jam dan berbaloi membeli sebab harganya cuma RM45 untuk 35ml dan RM25 untuk 15ml tapi tak termasuk postage yang cuma RM7.00 la dan sebagai peminat tegar Guess Pink sejak 2011, wangian tu jer la dalam bag sentiasa ^_^

Kalau ada sesiapa berminat nak minyak wangi yang berbaloi dan boleh dibawa masa solat, mudah dibawa kemana saja didalam bag tangan...so tunggu apa lagi..calling2 ler Liez 60122464170

Image may contain: text

Image may contain: text