Thursday, May 04, 2017

Acara Sepetang bersama Blogger 2017

Assalammualaikum

Hari tu nampak Bro Amir Denai Hati share kat FB pasal event ni yang akan berlangsung pda 13 Mei dan tetiba rasa teruja nak turut serta dan Alhamdulillah setelah disusun atur jadual..setelah ditimbang..ditimang..ditolak tepi rasa malu..rasa segan tu akhirnya Umi akan hadir untuk event bersama blogger yang hebat-hebat belaka.  Ini alah event pertama buat Umi dan seperti biasa InsyaAllah akan pergi dengan blogger mana lagi kalau bukan blogger deariescouple sebab kami berdua memang sama-sama pemalu.

Credit sebab +FeyLiez yang gagah daftarkan untuk kami berdua..muahhh ketat².

Yang pasti mesti banyak ilmu yang dapat kami sedut dari acara ni kan dan nanti Umi akan kongsikan kat sini untuk sesiapa yang tak dapat turut serta.


sepetang bersama blogger

Dag Dig Dug la jugak bukan takut tapi segan haha.

Eh ada ke nanti blogger nak tegur kami ek?  Ok kita jumpa disana ya dan tegur la kami blogger picisan ni